Tijd voor een nieuwe generatie

Het is FÊTE bij LUTE

De naam zegt het al: uit eten gaan moet een feestje zijn, en bij FÊTEVIS is dat hoofdzakelijk met topverse visgerechten. Vertrouwde klassiekers, maar ook lekkere smulgerechtjes om samen te delen. Uiteraard vergeten we de gasten niet die liever een vegetarisch gerecht of een mooi stuk vlees willen.
De gerechten worden veelal in het zicht van de gast bereid op een grill met open vuur, in houtovens en moderne rookkasten.

Iedere dag open voor het diner vanaf 17.00 uur en op vrijdag vanaf 12.00 uur.
 

Dochters Sara en Isabelle gaan mee op de plek waar de odyssee voor hun ouders 21 jaar geleden begon, in de legendarische Kruidfabriek waar ze als hummels door pa’s zaak renden. En nu is daar het nieuwe restaurant, boordevol nieuwe ideeën en nieuwe energie. Het idee kwam voort uit de ontelbare gedeelde herinneringen als gezin, met een hoofdrol voor heerlijk eten & drinken: Oudejaarsavond in Parijs in `la Coupole’ en glinsterende ogen bij de immense schaal fruits de mer, zomervakanties aan zee met bouillabaisse, oesters of een zalig gebakken visje. Het was altijd feest, altijd bijzonder, en die herinneringen willen Sara en Isabelle met de wereld delen – zo willen ze uit eten anno 2024 voor iedereen laten zijn. Verrukkelijk smullen op een laagdrempelige, originele plek.