KERST IN FÊTEVIS OF THUIS DE STERREN VAN DE HEMEL KOKEN?
Op 24, 25 en 26 december serveren we een mooi kerstmenu.
Op kerstavond komen we al lekker in de sfeer met ons kerstmenu.
Daarna serveren we een uitgebreider kerstmenu vanaf 19.00 uur.
Het menu voor de vroege avond is:
Lekker om samen te delen vooraf:
* Gerookte zalm, blini en kruidenroom
* Pata Negra
* Octopus
* Oesters
* Krabkroketjes
* Brood en Smeersels
Hierna serveren we:
Kreeftensoep – vadouvanschuim – fregola
U kunt dan kiezen uit:
Geroosterde eendenborst – rilette bitterbal – citrussaus
of
Zeebaars van de plancha – brandade – miso saus
En we sluiten het diner af met een mooi kerstdessert.
Prijs 57,50 euro per persoon.
Het menu dat we serveren vanaf 19.00 uur:
Amuse: Pani puri – aubergineboemboe – kokos en
sjalottensoepje met mosterdschuim
* Huisgerookte zalm – blini – pompoencurrypastille – kaffir limemayonaise
* Kreeftensoep – vadouvan – pastaschelpjes
* Truffelrisotto – oude kaasschuim – kwartelei – lardo di colonnata
U kunt dan kiezen uit:
Geroosterde eendenborst – rilette bitterbal – citrussaus
of
Zeebaars van de plancha – brandade – miso saus
* Kaas – vijgen – port – noten
* Kerstdessert
Prijs 87,50 euro per persoon.
FEESTDAGENBOX – LUTE LEKKER THUIS
75€ per persoon
amuse: pani puri – kimchi – sesamcrème
* Bloem van licht gerookte skrei – ramanas – aubergine ‘filet Americain’ stijl
* Kreeftenbisque – ravioli met brandade en kreeft – lof – gember
Keuze hoofdgerecht:
* Confit van Eendenborst of Zeebaars
met knolselderij tarte tatin – oesterzwamrendang – ponzu – misosaus
* Kerstdessert
we hebben de box ook met een vegetarisch menu
amuse: panu puri – kimchi – sesamcrème
* Gepofte en gerookte wortel – ramanas – aubergine ‘filet Americain’ stijl
* Truffelsoep – ravioli met aardpeer en eekhoorntjesbrood
* Geroosterde portobello – knolselderij tarte tatin – oesterzwamrendang – ponzu – misosaus
* Kerstdessert