KERST IN FÊTEVIS OF THUIS DE STERREN VAN DE HEMEL KOKEN?
Op 24, 25 en 26 december serveren we een mooi kerstmenu.
Op kerstavond komen we al lekker in de sfeer met ons kerstmenu.
Daarna serveren we een uitgebreider kerstmenu vanaf 19.00 uur.
Het menu voor de vroege avond is:
Lekker om samen te delen vooraf:
* Gerookte zalm, blini en kruidenroom
* Pata Negra
* Octopus
* Oesters
* Krabkroketjes
* Brood en Smeersels
Hierna serveren we:
Kreeftensoep – vadouvanschuim – fregola
U kunt dan kiezen uit:
Geroosterde eendenborst – rilette bitterbal – citrussaus
of
Zeebaars van de plancha – brandade – miso saus
En we sluiten het diner af met een mooi kerstdessert.
Prijs 57,50 euro per persoon.
Het menu dat we serveren vanaf 19.00 uur:
Amuse: Pani puri – aubergineboemboe – kokos en
sjalottensoepje met mosterdschuim
* Huisgerookte zalm – blini – pompoencurrypastille – kaffir limemayonaise
* Kreeftensoep – vadouvan – pastaschelpjes
* Truffelrisotto – oude kaasschuim – kwartelei – lardo di colonnata
U kunt dan kiezen uit:
Geroosterde eendenborst – rilette bitterbal – citrussaus
of
Zeebaars van de plancha – brandade – miso saus
* Kaas – vijgen – port – noten
* Kerstdessert
Prijs 87,50 euro per persoon.
HEEFT U DE KERSTBOX?
BEKIJK HIER DE KOOK VIDEOS
Leuk dat u onze box heeft besteld. In handleiding vindt u stapsgewijs hoe het gerecht afgemaakt en opgemaakt kan worden.
U kunt de instructie ook bekijken op de filmpjes die Peter voor u heeft opgenomen. U vindt hier onder op deze pagina en ook hier op YouTube.
In de doos vindt u alle onderdelen voor de 4 gangen en het amuse.
Naast de geschreven uitleg bieden wij hier ook de video’s waarin Peter Lute u door het menu heen leidt.